Om Låskompaniet.se

Om Låskompaniet.seLåskompaniet.se är en lågprisbutik på nätet. Vi har ett brett utbud av lås-, beslag-, och säkerhetsprodukter Låsprodukter. Butiken lanserades under våren 2007 och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande lås- och säkerhetsbutikerna på nätet. I vårt sortiment finns närmare 2500 artiklar och fler tillkommer så gott som varje vecka. Låskompaniet.se drivs av bolaget Örebro Säkerhetscenter AB och har sitt säte på Adolfbergsvägen 4 i Örebro. Finns även som fysisk butik på : Adolfsbergsvägen 4 702 27 Örebro .

Drivs av Örebro Säkerhetscenter AB (orgnr 556709-0583)

Låskompaniet.se drivs som lågprisbutik. Det ska löna sig att handla säkerhetsprodukter av oss. Merparten av våra produkter är så mycket som 15-25 procent billigare än i de flesta låsbutiker runt om i landet. Du undrar kanske hur det är möjligt? Framförallt därför att vi har lägre vinstmarginaler per såld vara. Lägre vinst för oss ger bättre priser för våra kunder.

Saknar du en produkt i sortimentet?
Vi har cirka 1500 produkter i vårt sortiment på nätet och nya tillkommer i princip varje vecka. Men tack vare våra grossister kan vi anskaffa betydligt fler varor än så. Låskompaniet.se har avtal med Sveriges största lås grossister och vi kan därmed beställa hem det mesta på marknaden med bara 1-2 dagars varsel. Saknas den vara du söker i vårt sortiment? Ring eller maila oss för prisuppgift.

Osäker på vad du behöver?
Vill du göra ditt hus, din lägenhet eller ditt företag mer inbrottssäkert, men vet inte riktigt hur? Eller undrar du något om en låsprodukt? Vi svarar gärna på dina frågor. Maila oss på info@laskompaniet.se. Vi besvarar i regel mailfrågor samma dag. Läs också gärna våra tips för en säkrare bostad/fastighet under länken "Råd om lås". Och skulle du undra över någon term i en produktbeskrivning - se om du kan hitta en förklaring under "ordlista"  


VÄLKOMMEN SOM KUND!

Låskompaniet.se


 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.