Betygsätt Låskompaniet.se

Bästa Kund!

Låskompaniet vill bli bättre och därmed få en ökad utveckling. Därför är det viktigt för oss att du tycker till om din köpupplevelse hos oss. Vår målsättning är att ge dig ännu bättre Service, Prissättning, Leverans och Sortiment.
Det finns flertalet alternativ att använda sig av för att recensera & betygsätta oss. Vi har listat steg för steg om hur du kan göra detta efter det alternativ som känns bäst för dig.

 Maila ossSkicka e-post
Skicka ett meddelande via e-post till oss om hur du upplevde din köpupplevelse hos oss. Använd gärna kontaktformuläret på vår kontaktsida. Eller maila till media@laskompaniet.se via din mail klient.

 

Skriv till oss via brevSkriv ett brev
Föredrar du att skriva? Låt oss få se din handstil! Skriv en recension om Låskompaniet och posta till Låskompaniet.se | Stortorget 15-17 | 702 11 Örebro

 

Betygsätt oss via FacebookFacebook
Är du ofta uppkopplad på Facebook? Utnyttja möjligheten att betygsätta oss via vår Facebook kanal. Du måste först Gilla oss på Facebook innan du kan recensera. Via vår Facebook kanal kan du dessutom diskutera Låskompaniet i vårt Forum.

 


recensera oss på googleGoogle Places
Nu finns även den nya möjligheten att recensera oss via Google places som är en ny funktion. För att kunna recensera oss på Google Places så krävs det att du har ett Google konto, exempelvis ett gmail konto. Klicka här för att komma till vår sida på Google

 

Det går även utmärkt att recensera och betygsätta oss via:

Fairshopping.se
Prisjakt.se
Pricerunner.se
Rejta.se

 

Vi är väldigt tacksamma för att du hjälper oss i processen att bli bättre och utvecklas.

Med vänliga hälsningar
Låskompaniet.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.